Johan van Kempen

Uw Cell-Re-Active Trainer in Kempen

HARTELIJK WELKOM

Mijn naam is Johan van Kempen, in 1963 geboren te Horst. Sinds 1987
ben ik als fysiotherapeut in Duitsland werkzaam. Tijdens mijn werkzaamheden ben ik bij een deel van mijn cliënten therapeutisch niet verder gekomen. Waarom niet?
Na het volgen van cursussen bij David Overbeck, een Duitse fysiotherapeut en onderzoeker, die zich al meer dan 20 jaar bezighoudt
met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe methoden bij chronische klachten, heb ik op veel van mijn vragen logische antwoorden gekregen. 
David Overbeck heeft een trainingsmethode ontwikkelt, waarmee je het zelfgenezend vermogen kunt reactiveren. Alle mensen beschikken over een eigen reparatieservice. Deze herstelt automatisch abnormale veranderingen, zodat onze toestand weer normaal wordt ( bv. een wond aan de huid).  

Waarom kan ons lichaam sommige klachten niet meer zelf repareren? Wat is de oorzaak?  Omdat er iets ontbreekt: Energie! 

Iedere klacht/ziekte wordt veroorzaakt door een energiegebrek! (Rubbia 1984, Nobelprijswinnaar)

De belangrijkste energie is de energie, die alles regelt en aanstuurt via het DNA: Licht. Licht overdraagt data. Ontbreken reparatiedata en energie, dan kunnen onze cellen bepaalde reparaties niet uitvoeren. Gevolg is achterstallig onderhoud en klachten. Alle functies van onze lichaamscellen zijn geregeld, en volgen fysiologische wetmatigheden. Kan er in natuur iets groeien zonder licht?

“WETEN, WAT WERKT” is mijn motto. Kennis over oorzaken, cellen, samenhangen en hoe ontstaat gezondheid is mijn belangrijkste gereedschap.

De Cell-Re-Active-Training volgens het Theralogy-concept is oorzaakgericht, holistisch en succesvol. 

Het reactiveert inactieve cellen, waardoor deze beter functioneren en meer energie produceren.  

Hoe hoger onze energieproductie, hoe beter is onze gezondheid en prestatievermogen!

Door deze methode verkrijg ik veel betere resultaten bij mijn cliënten, en loop ik duidelijk minder tegen grenzen aan. De meeste chronische klachten zijn veranderbaar. Hier hoef je niet mee te leven. Wil je weten of deze training ook bij jou werkt? Dit kan ik bij een eerste afspraak onderzoeken. Daarbij merk je, of je lichaam nog tot veranderingen en reparaties in staat is, en ervaar je de mogelijkheden waarover je zelfgenezend vermogen beschikt.

Mensen ondersteunen en helpen op weg naar een betere gezondheid is mijn passie!


Johan van Kempen, 


Hoe is ons welzijn, wanneer ons lichaamseigen reparatiesysteem weer optimaal functioneert, en zelfs chronische klachten kan herstellen?


MIJN AANBOD 

VOOR MEER GEZONDHEID

De reactieve gezondheidstraining 24/7

WAT IS
CELL-RE-ACTIVE-TRAINING?

Alle lichaamsfuncties, zoals bv. bewegen, denken, voelen en zelfs alle functies van onze organen, worden door actief werkende cellen uitgevoerd.  Zodat deze cellen hun fysiologische werkzaamheden ongestoord kunnen verrichten, communiceren cellen met elkaar, om zo actief samen te werken.  Hoe meer cellen synchroon samenwerken, des te stabieler de lichaamsfuncties en prestaties. De samenwerking kan langdurig gestoord zijn, wanneer cellen in hun actieve fase een klap toegebracht krijgen, bv. 

• mechanische klap (ongeluk) 

• chemische klap (vergiftiging)

• emotionele klap (shock)

Door zulke klappen kunnen cellen in een schijnbaar inactieve stand-by-modus geraken, en daardoor niet meer in staat fysiologisch mee te werken. De verblijvende actieve cellen moeten dit prestatieverlies compenseren. Daardoor kunnen abnormale gewaarwordingen, functieverlies en pijn ontstaan. Precies hierop richt zich de cell-re-active-training, waarbij we 3 trainingsdoelen volgen.

Omdat niet alle cellen tegelijkertijd bereikt kunnen worden, doen we het stap voor stap. Vaak merk je bij de 1. cell-re-active-training dat je cellen beginnen te werken. Alle reacties helpen te verklaren, welk individueel trainingsplan voor jou nodig  is. Des te meer lichaamscellen fysiologisch reactiveert functioneren, des te actiever en gezonder voel je je.

TEVREDEN KLANTEN ZEGGEN DAT

Vrouw, 57 jaar

Langdurige negatieve gevoelens op externe invloeden (weer, mensen in mijn directe omgeving), slechte en wisselende stemmingen, geïrriteerd, agressief, angsten. Klachten in het been, spiertrekkingen in mijn gezicht. Na het ontwaken, voel ik me als bezopen. Na 4 uur werken, moet ik gaan liggen, doodmoe. In 2011 is MS gediagnosticeerd.                                                                                

De training heb ik als positief ervaren, en heeft een totale werking op mij gehad. Zeer duidelijke veranderingen. Gewichtstoename, stabieler bij het lopen, zin om iets te doen, betere spijsvertering, klachten in been en gezicht zijn verdwenen. Ik kan mensen weer positief tegemoet treden. Mijn hele lichaam is weer actief! Ik voel me lichamelijk en psychisch in evenwicht. Ik zit goed in mijn vel! Door deze training is mijn levenskwaliteit enorm verbeterd!

Ouders van een 10-jarige jongen

Onze zoon klaagde over nek- en hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Op school werden we aangesproken, dat onze zoon zich slecht concentreren kon. De proefwerken waren slechter als normaal. Daarom kreeg hij een tafel voor zich alleen. Vaak hebben we thuis nog lang gewerkt.
Ik heb de training als zeer aangenaam ervaren. Ik kan me erna weer veel beter bewegen en concentreren. Als ik voor de zitting hoofdpijn had, waren ze daarna verdwenen.

We kunnen bijna zeggen, we hebben een ander kind gekregen. De nekpijn met de daarop volgende hoofdpijn zijn stukken minder geworden. Ook veroorzaakt het bewegen geen pijn meer. De schoolresultaten zijn sterk verbeterd. Hij zit nog steeds alleen, maar zijn concentratie tijdens de les en proefwerken zijn met 85% verbeterd. Het laatste rapport heeft het ons ook zwart op wit laten zien. Na de zomer gaat hij naar het VWO.    

Heel veel dank aan Johan van Kempen.

Vrouw,  52 jaar

Ik kon maar enkele stappen lopen, vanwege hevige pijn in het bovenbeen. Met 50 jaar kon ik niet zonder rollator. Het deprimeerde mij, dat ik al mijn activiteiten zoals beroep, sport en wandelen niet meer mogelijk waren. Meer als een jaar lang heb ik alles probeert, maar niets heeft mij geholpen.                   

In het begin van de training heb ik twijfel gehad, of dit me zou helpen. Na enkele zittingen merkte ik, dat ik tenminste in deze tijd geen pijn meer had. Toen ik de training onder begeleiding ook thuis ging toepassen, ging het met grote passen voorwaarts.    

Ik loop zonder rollator meerdere kilometers. Pijnmedicatie neem ik al maanden niet meer. Ik ben lang niet zo moe meer, kan mijn sociale contacten weer verrichten en ik werk weer. Ik kan weer toekomstplannen smeden, zoals vakantie, concertbezoeken en dergelijke. Mijn depressie is als sneeuw voor de zon verdwenen, geen antidepressiva meer nodig. Ik ben blij dat ik deze training gevolgd heb. Dank je wel!


Vrouw, 72 jaar

Na een knieoperatie, nieuw kniegewricht, had ik veel pijn. Ik moest sterke pijnmedicatie nemen. In de tuin werken, wandelen en staan kon ik niet meer, en tijdens en na het opstaan waren er startproblemen. Bij mij zijn artrose op verschillende plaatsen en stenose (wervelkanaal-verengingen) vastgesteld. Verder had ik last van slechte stoelgang en restless legs (onrustige benen). 

De cell-re-active-training heeft mij goed gedaan. De pijn is zeldzaam geworden, zodoende heb ik nauwelijks nog pijntabletten nodig. Ook mijn startproblemen en stoelgang zijn beter, en ik kan langer lopen en staan. In het werken in de tuin gaat gemakkelijker en lichter. De onrustige benen zijn zo goed als weg. Ik geloof, ik ben op de goede weg, maar heb nog wat meer tijd en geduld nodig.

Man, 67 jaar

Innerlijke onrust, opgejaagd gevoel, angst, evenwichtsproblemen, hartritmestoringen en moeheid in mijn hele lijf. Verder pijn in lies en bovenbeen. Met medicatie slaap ik. Bij tuinwerkzaamheden was ik zeer beperkt.   

De training heb ik als aangenaam ervaren, en al na 2 zittingen voelde ik me een stuk beter. Mijn pijn was nagenoeg verdwenen, mijn angsten duidelijk minder. Na 5 zittingen voel ik me goed, heb meer energie en voel een innerlijke rust. Mijn opgejaagd gevoel is weg, net als mijn angst.

WANNEER HEB IK TIJD
VOOR JE?

ma – di – do – vrij      7.45 – 18.00 uur

Ik werk volgens afspraak.


Telefoon ma – vrij     8.00 – 12.00 uur

+49 2152 6437


Email:

physiokempen@t-online.de 

WAAR IS MIJN PRAKTIJK TE VINDEN?

Praxis für Physiotherapie und Gesundheit
Johan van Kempen

Aldekerker Str. 3
47906 Kempen – St. Hubert

Duitsland (15 min. rijden vanaf Venlo)
Telefoon:   +49 2152 6437
ma –vrij  8.00 – 12.00 uur
Email:   physiokempen@t-online.de

Gratis parkeren bij de praktijk.

Gezond zijn is niet alles, 

maar zonder gezondheid is alles niets.

Wanneer ook jij meer voor je welzijn en gezondheid wilt doen, 

en je denkt dat ik daarbij kan helpen, 

neem dan contact met mij op.

HEB JE EEN VRAAG, OF WENS JE MEER INFORMATIE?

Ik verheug me op je email.

Voornaam

Achternaam

Email

Telefoon

Bericht

Ik geef Johan van Kempen toestemming, om de van mij gekregen informatie en contactgegevens te gebruiken. Zodat hij met mij contact kan opnemen, om mijn aanvraag te beantwoorden en met mij hierover te communiceren. Dit geldt in het bijzonder voor het gebruik maken van mijn emailadres en telefoonnummer, voor het bovengenoemde doel. De toestemming kan op ieder moment in de toekomst met directe werking per email aan physiokempen@t-online.de worden ingetrokken. De privacyverklaring kan hieronder worden ingezien.

Johan van Kempen

Facebook

OP DEZE PAGINA’S VIND JE

 MEER INFORMATIE

 

Diese Website verwendet Cookies. Bitte lesen Sie unsere Datenschutzerklärung für Details.

OK